top of page

Psicologia de la Dona

Atenció psicològica destinada a la salut de la dona en les diferents etapes evolutives: Trastorns de la menstruació, problemes de parella, psicologia oncològica, psicologia perinatal, trastorns emocionals.

Parella i Sexualitat

Assessorament, suport emocional i teràpia psicològica en problemes de parella i sexualitat: Separacions, divorcis, infidelitats, problemes de comunicació, disfuncions sexuals.

Psicosomàtica

Avaluació i tractament multidisciplinar de trastorns emocionals o psicològics que es manifesten físicament a través del cos amb migranyes, dolors de cervicals, lumbars, al·lèrgies, asma, hipertensió,...

Please reload

Depressió i Trastorns de l'Estat d'ànim

Serveis d'avaluació i tractaments psicològics especialitzats en els diferents trastorns de l'estat dànim. Una alteració de l'estat d'ànim pot afectar a la nostra manera de pensar, sentir, actuar i relacionar-nos amb els altres.

Estrés i Trastorns d'ansietat

Serveis d'avaluació i tractaments psicològics especialitzats en els diferents trastorns d'ansietat: Fòbies, Estrès posttraumàtic, trastorn d'angoixa...

Teràpia Familiar

Teràpia psicològica destinada a tots els membres de la família amb l’objectiu de resoldre algun conflicte o malestar que altera el funcionament i la dinàmica familiar. Us ajudem a establir patrons saludables de relació entre vosaltres.

Please reload

bottom of page